was successfully added to your cart.

Alt du trenger til snøryddingen i vinter

By 18. februar 2022Blogginnlegg

Vintersesongen betyr skigåing, aketurer i nysnø og kanskje en skøytetur i kalde omgivelser. Men vinter er for mange også synonymt med snømåking. Spesielt når det er en bil som skal ut av en oppkjørsel tidlig om morgenen, eller en vei som må måkes for å komme frem til bussen. Snømåking kan rett og slett være tungt arbeid. Det finnes heldigvis råd, enten du velger en manuell løsning eller en snøfreser til å gjøre jobben for deg.

Snøspaden – den uunngåelige hjelperen

På et eller annet tidspunkt må du sannsynligvis til pers med et redskap for å måke når snøfallet er et faktum. Snøspaden er kjekk til inngangspartiet, foran garasjeporten og rundt trappen. En snørydder tar et større område av gangen, med en dypere og bredere skuffe enn spaden. Noen ganger kan det også «jukses» litt med en rask feiing av lett snø med en kost.

Snøfreseren – problemløseren?

Når et større område skal ryddes for snø, kan snøfreseren raskt bli din nye bestevenn. Men hvordan er det med en modell som går på batteri? EGO sine batteridrevne fresere kan tilpasses behovet ditt for ytelse ved at du selv velger ønsket kapasitet på batteri (snøfreser og andre produkter i EGO-serien benytter samme batteritype). Har du i tillegg mer enn ett batteri, vil du alltid kunne ha et fulladet batteri lett tilgjengelig.

Silikonspray til nytte

Visste du at silikonspray kan være en god løsning når snøen fester seg til snøskuffen? Det kan fort hende at snø fester seg når den er våt og tung. Da kan enhver snøfreser oppleves som mindre effektiv enn vanlig. Smører du snøskuffen med silikonspray kan dette være med på å hindre at snøen fester seg, og at du kan måke videre uten at snøen klistrer seg fast.