was successfully added to your cart.

Bryllup uten ubudne gjester

By 9. mai 2022Blogginnlegg

Når du skal planlegge den store dagen, er det mer enn nok å tenke på. Det er mye som skal koordineres, og det er fort gjort at noe blir oversett eller glemt. Skal feiringen finne sted utendørs om våren eller sommeren, er det ikke bare været du bør være opptatt av – også faren for ubudne gjester. Da tenker vi ikke på gamle flammer som tar seg til rette, men mulig invasjon av blodsugende insekter. Med noen enkle løsninger, kan du unngå at festen blir en kløende affære.

Vær tidlig ute

Har du hørt om Mosquito Magnet myggmaskin? Med en slik myggfelle, kan du holde store deler av uteområdet fritt for mygg. Denne maskinen lokker, fanger og reduserer både mygg og knott innenfor et område på 4000m2. Totalt sett kan du få en fangst på opptil 10 000 per dag. Skal du holde festen på privat eiendom og du har mulighet til det, anbefales det å sette ut Mosquito Magnet før sommeren og at den er i drift hele sesongen. Den griper da inn i insektenes reproduksjonssyklus. Merkbare resultater kommer uansett etter et par dager, og etter noen uker vil den lokale bestanden av mygg og knott være dramatisk redusert. Tar du i bruk en myggmaskin i forkant av bryllupet, har du allerede tatt et viktig steg for å redde den store dagen.

Beskyttelse under festen

Thermacell mot mygg er en annen løsning som kan passe ypperlig for feiringen. Denne serien med myggapparat tilbyr varianter tilpasset ulike bruksområder. For bryllupsfesten, er det spesielt to alternativ som fint kan bli en naturlig del av festdekorasjonene:

  • Halo mini er liten og nett i et lekkert design. Den kan minne litt om en høyttaler, og det er fint lite som tilsier at dette er et myggapparat. Denne varianten er en bordmodell som kun er 16 cm høy. Med en 12 timers refill får du en 20m2 mygg- og knottfri sone på terrassen, verandaen eller i hagen. Apparatet er luktfritt og lydløst.
  • Thermacell E55 har også et unikt design og i tillegg et spesielt fortrinn. Den driftes av batteri og ikke gass. Apparatet er altså oppladbart og hoder det gående i 6.5 timer av gangen. For hver refill, har du total 40 timers beskyttelse. Du kan med dette myggapparatet forvente en 29m2 mygg- og knottfri sone. Ettersom denne er litt større en Halo mini, vil den bli mer merkbar på bordet, men den kan fint plasseres ellers rundt på festområdet.

Høres dette interessant ut for feiringen? Se vårt sortiment her på nettsiden og kom den kjedelige mygginvasjonen i forkjøpet. Lurer du på noe kan du kontakte oss eller en av våre forhandlere.