was successfully added to your cart.

Hva gjør du med myggproblem på ferieturen?

By 30. mars 2022Blogginnlegg

Se for deg at du endelig har ankommet det etterlengtede ferieparadiset. Du pakker ut av kofferten din og legger deg ned på senga for en velfortjent hvil. Noen timer senere våkner du brått. Du har glemt å lukke verandadøra, og hele rommet vibrerer av mygg. Du kaver deg fram til verandaen og får stanset invasjonen, men innser at hele uteområdet vil være alt annet enn hyggelig å oppholde seg i. Hvordan skal du redde ferien?

Ta med deg en myggjager på turen

Svaret er utrolig enkelt. Om du husker å ta med deg en Thermacell myggjager i bagasjen, kan du holde ethvert uteområde fritt for mygg (og knott). Med det oppladbare Thermacell-apparatet E55 er du kun ett trykk unna å skape en 29m2 myggfri sone. Du kan la det stå på i hele 5.5 timer før det må lades, noe som vil si at jageren kan redde hele kvelden. Selve ladetiden er på 5 timer, og du får hele 40 timers beskyttelse ut av hver refill. Ikke nok med det, men ettersom den driftes av batteri og ikke gass, kan du ta den med på flyreisen. Sleng den med i den innsjekkede bagasjen din, så slipper du å i det hele tatt være urolig for mygg på turen.

Hvordan fungerer et slikt apparat mot mygg?

Thermacell mot mygg avviser mygg og knott på en svært effektiv måte. Dette skjer ved at apparatet frigjør pralletrin i luften, og på den måten skaper en mygg- og knottfri sone. Middelet som benyttes er en syntetisk kopi av et naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysantemumplanter. Vi anbefaler å skru på apparatet rundt 15 minutter før du har behov for en beskyttende sone. Det er omtrent så lang tid det tar før det avvisende middelet får spredt seg i luften. Husk også at det ikke skal benyttes innendørs. Du kan skape en myggfri sone på uteplasser, dekk, åpne verandaer, gangveier, rundt svømmebassenget, i skogen, på campingtur og andre områder utendørs.