was successfully added to your cart.

Ikke la myggen ødelegge feiringen

By 30. mars 2022Blogginnlegg

Når det først skal feires, om det så er bryllup, konfirmasjon eller dåp, fortrekker de fleste at dette skjer når sola varmer og vinteren har sagt adjø. Hytter, hager og lokasjoner ved vann, som innsjøer og havet, er populære for slike feiringer av naturlige grunner. Det medfølger samtidig en ulempe – myggen er også glad i de samme områdene. 

Invester i en myggmaskin

For å gjøre feiringen så minnerik som mulig, er det viktig å beskytte gjester og jubilant(er) så godt og tidlig som mulig. Kløende stikk og svermer av irriterende mygg vil kjapt sette en demper på feststemningen, og kan til og med gjøre at noen velger å reise hjem tidlig. Med noen enkle grep kan dette enkelt forhindres – som ved å la en myggmaskin ta seg av problemet.

Hva gjør en myggmaskin?

Med myggmaskinen Mosquito Magnet har du en effektiv medsammensvoren i kampen mot myggen. Den vil ikke bare lokke, men også fange og redusere. Vil du vite hvor effektiv den faktisk er? Du kan fange opptil 10.000 mygg om dagen! Jo tidligere du utplasserer maskinen, jo bedre resultater kan du forvente ettersom den griper tidlig inn i insektenes reproduksjonssyklus. Merkbare resultater kommer etter et par dager, og etter noen uker vil den lokale bestanden av mygg og knott være dramatisk redusert.

Hvorfor stole på Mosquito Magnet?

Dette er en myggmaskin som virkelig er en tungvekter på markedet. Den har gjennomgått 19 år med uavhengig forskning og testing, og du kan derfor være sikker på gode resultater. Det er altså grundig dokumentert at en slik myggfelle reduserer bestanden av mygg og andre stikkende insekter betraktelig innen 4000m2 omkrets. Det er ikke uten grunn at Mosquito Magnet har blitt verdens mest solgte myggfelle, ettersom den fanger mygg mye mer effektivt enn tilsvarende produkter.