was successfully added to your cart.

Myggmidler på hud og klær – når og hvorfor?

By 30. mars 2022Blogginnlegg

Et godt utgangspunkt for bruk av myggmidler som påføres hud og tekstiler, er at det er noe du tyr til når myggnett og klær ikke er tilstrekkelig for å holde myggen unna. Det finnes forskjellige typer myggmiddel, alt fra middel som rulles på huden til spray som dekker et større område ved første påføring. Her vil preferansen variere alt etter den enkeltes ønsker og behov.

Enkelt og brukervennlig

Det er ingen tvil om at myggmidler er enkle og meget effektive å ta i bruk. Det å ha en myggspray liggende på fast plass i sekken kan vise seg å være en god investering mot utallige bitt og irritasjon. Hva bør et myggmiddel ta hensyn til utover at det er brukervennlig? Vi i Noragent mener myggmidler skal være milde mot huden og effektive i bruk. Myggolf sine produkter oppleves ikke sjenerende i lukt, skader ikke tøy og tåler godt med bevegelse og svette uten å miste effekt.

Myggmelk, myggspray – eller serviett?

Myggmiddelet du velger skal fungere godt til akkurat det du trenger det til. En myggmelk sikrer ekstra lang beskyttelse og er drøy i bruk. En myggspray kan enkelt sprayes på klær eller hud, mens en myggserviett tar ekstra liten plass i tursekken og er ypperlige utenpå klær. Og skulle du først være stukket, kan et lindrende middel som Myggolf kløstopp hjelpe med å kjøle ned huden. Og du, et par tips til slutt. Med en spray kan det være greit å påføre denne i hånden først dersom den skal påføres huden. Myggmiddel som rulles på huden bør i tillegg spres ut over et større område for best mulig virkning.

Ta gjerne en kikk på Noragent sine nettsider for å se det store utvalget i myggmidler. Hos oss finner du garantert det produktet du trenger.