was successfully added to your cart.

Pressemelding – Mosquito Magnet Pioneer

PRESSEMELDING
Oslo, 10,03,2016

Effektive myggfeller er bedre for barn, husdyr og nytteinsekter!produktbilde pioneer

Vi vedder på at du ikke visste disse faktaene om mygg. Fortsett og lese dette så slipper du kanskje å bli stukket.

Vokt deg for hunnmyggen. Selv om hannmygg også kan være irriterende, er det hun som biter. Hun elsker lukten av mennesker og er avhengig av ditt blod for å reprodusere. Og ja, det er grunner til at hun (og alle hennes kvinnelige venner) kanskje foretrekker å fråtse i ditt blod mer enn andre. Heldigvis finnes det bedre alternativer enn å gjemme seg innendørs. Det fins også tryggere alternativer enn å påføre kjemikalier på barn, i hagen din eller på kjeledyr.

Hvorfor betale millioner for hus eller hytte om du ikke kan nyte uteplassen på grunn av mygg og knott?

Hvilke muligheter har du?

● Myggmidler – Myggmidler inneholder kjemikalier som f.eks DEET. Miljødirektoratet anbefaler at man bør være forsiktig med å påføre for mye av dette på kroppen, og advarer i tillegg at man ikke bør bruke det på barn, eller personer med sensitiv hud.
● Bruke en insektzapper – Disse produktene er flinkere til å drepe uskyldige møll enn mygg. Det er delvis fordi myggen er mer tiltrukket av visse dufter enn lys.
● Bruk myggens egen atferd for å fange og drepe dem – En vitenskapelig testet myggfelle av typen Mosquito Magnet, er tilgjengelig hos de fleste byggevarekjeder og andre varehus. Fellen fanger hunnmyggen i det stille ved hjelp av karbondioksid, og et parfymert middel som minner om hudlukten til mennesker. Myggen som nærmer seg fellen blir sugd inn i et fangstnett der den dehydrerer og dør. En rask titt i nettet nå og da vil bekrefte at fellen fungerer effektivt. En myggfelle suger kontinuerlig opp mengder av mygg i 3 uker på en enkelt propantank. Fellen har en rekkevide på hele 4 mål og vil ikke drepe fordelaktige insekter.

Vi vedder på at du ikke visste….

● Myggen har elendig syn – De er helt avhengige av karbondioksid du puster ut for å finne deg. Derfor bør du plassere en karbondioksidfelle minst 10 meter unna folk. Du ønsker selvsagt ikke å konkurrere med fellen om myggens oppmerksomhet.
● Mygg må legge egg på stillestående vann – Hvis du tar knekken på hunnmyggen før hun kommer til en vannkilde, så kan den naturlig nok ikke reprodusere. Dette bidrar til å redusere myggbestanden i hagen din.
● Mygg i ulike land tiltrekkes av ulike dufter – For eksempel kan melkesyre fungere bra for myggarter i sørlige og mer tropiske strøk. Feil duft kan frastøte mygg fellen i stedet for å tiltrekke seg dem.
● Noen mennesker er mer attraktive for mygg enn andre -Dette er ikke noe man innbiller seg. Alle har en unik kjemisk sammensetting, og noen mennesker er bare mer uimotståelig for hunnmyggen enn andre. Mørke klær og parfyme kan også tiltrekke mygg.
● Mygg flyr ofte mot vinden for å jakte på blod der lukten av Co2 kommer fra – Du kan dra nytte av dette ved å plassere fellen mellom typiske klekkområder (vann, myr, kratt etc.) og der du oppholder deg.
● Hunnmyggen kan legge opptil 300 egg på en gang – Dette er hovedgrunnen til at det er så effektit å utrydde hunnmyggen før den klekker. Jo tidligere du setter ut fellen for sesongen, dess kraftigere reduserer du bestanden.
● Mygg modnes på så lite som fire dager – Det som var et egg på onsdag kan stikke deg på lørdag. Vi anbefaler derfor en 24-timers kontinuerlig løsning mot mygg!

Geirr Sethre, som er Forretningsutvikler hos den norske importøren av Mosquito Magnet, mener den nye myggfellen Pioneer er det perfekte valget for hus og hytteeiere. “Denne løsningen er ekstremt enkel å sette opp. Man følger simpelthen 3 enkle steg, og benytter en helt vanlig propantank av samme typen som du bruker på en vanlig gassgrill”.

Mosquito Magnet er tilgjengelig i de fleste kjeder som fører hus, hytte og hageartikler, samt flere steder på nett. Mosquito magnet har i en årrekke vært norges ubestridte mestselgende myggfelle. Hos den norske ditributøren Noragent AS finner du mer utfyllende informasjon om myggfeller fra Mosquito magnet:

Mosquito Magnet Myggfelle

For ytterligere informasjon, Tester eller produktomtale av Mosquito Magnet Pioneer – kontakt: Geirr Sethre, forretningsutvikler Noragent AS, telefon 95927501, E-post: geirr@noragent.no

Leave a Reply