was successfully added to your cart.

Så liten åpning trenger skadedyrene for å komme seg inn i hus og hytter

By 28. september 2017Blogg, victorskadedyr

Skadedyrfirma i Norge har mellom 10 og 15 000 henvendelser i året og i høstmånedene fra september til november, er det ekstra mye å gjøre.

Hører du krafselyder i veggene eller på loftet? Er det muselort på hytta? Lukter det vondt, men du klarer ikke å finne ut hvor? Dette er tre sterke indikasjoner på at du har et gnagerproblem, og at du bør løse dette kjappest mulig.

Mus finner du ofte i vegger, på loftet og de trenger bare 7 mm åpning for å komme seg inn. Hold hagen ren og uteområdet ryddet. På denne måten vil ikke mus og rotter ha noe sted å gjemme seg fra rovdyr og eiendommen din blir mindre aktuell for overvintring.

Se mer: 6 enkle tips for å holde skadedyrene unna i vinter

Rotter trenger bare 12 mm åpning og  kommer seg ofte inn via kjellervindu, lufteluker, ventiler eller sluk. Dekk til eventuelle åpninger rundt huset eller hytta med matieraler de ikke kan gnage seg gjennom.

Mus går lettere i fellen enn rotter. Rottene er smarte, mer skeptiske og det er gjerne rotteungene som går i fellene. Når moren og de andre ser dette, flykter de til et nytt sted og lager ny familie der.

M205 bulk frilagt

 

Les også: Dette bør du lokke musen med, og det er ikke ost

Bli kvitt problemet

For å unngå sekundær forgiftning via gift anbefaler vi elektroniske feller i samarbeid med skadedyrjagere. Dette kan skje dersom mus og rotter som har spist gift, blir spist av andre dyr. Det er også mange tilfeller av barn som blir syke av dette fordi giften står fremme.

Fellene fanger og dreper skadedyrene humant, hygienisk og miljøvennlig. Deretter sørger skadedyrjagerne for at nye mus og rotter ikke kommer inn i boligen din via høyfrekvente lydbølger, uhørbare for mennesker og de fleste vanlige kjæledyr. Løsningen driver vekk problemene ved å produsere ubehagelig lyd som kun mus og rotter kan oppfatte.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for info & tips!

Leave a Reply