mosquito magnetmosquito magnet

Myggfelle – Mosquito Magnet Pioneer

kr 10.790,00inkl. MVA

Fellen passer for deg som har moderate til normale problemer med mygg og knott. Den har stort nett og en tett og robust konstruksjon.

Informasjon

 • Dekningsområdet er opptil 4000 m2
 • Brukes i hager og andre omgivelser med normale myggproblemer
 • Krever strømtilkobling (16 meter strømledning medfølger)
 • Fungerer i all slags vær
 • Mosquito Magnet® Pioneer opererer med Counter Flow-teknologi (suger inn mygg og blåser ut lokkemiddel samtidig) som ingen andre produkter på markedet innehar

 

Les mer om myggfelle


kr 10.790,00inkl. MVA

- +

Mosquito Magnet teknologi

Mosquito Magnet har gjennomgått 19 år med uavhengig forskning og testing. Det er grundig dokumentert at myggfellene reduserer bestanden av mygg og andre stikkende insekter betraktelig innen 4000m2 omkrets. Mosquito Magnet er verdens mest solgte myggfelle, og innehar 15 patenter på teknologi som gjør at fellene fanger mygg mye mer effektivt enn tilsvarende produkter.

Hvordan myggfellen fungerer:

 1. Lokker  –  Mygg og knott trekkes mot fellen hele døgnet ved at den omdanner propangass til karbondioksid. hvordan-fellen-virker1Sammen med luktstoffet octenol lokkes insektene helt inn til fellen.
 2. Fanger –  Når mygg og knott kommer nært nok, suges de opp i fangstnettet gjennom en unik og patentert Counter Flow ™-teknologi (blåser ut og suger inn samtidig). I nettet tørker insektene ut og dør innen 24 timer.
 3. Reduserer –  Mosquito Magnet bør settes ut før sommeren og være i konstant drift til sesongen er over. Jo tidligere den utplasseres, jo bedre resultater kan du forvente ettersom den griper tidlig inn i insektenes reproduksjonssyklus. Merkbare resultater kommer etter et par dager, og etter noen uker vil den lokale bestanden av mygg og knott være dramatisk redusert. Større insekter som veps, humle og bier vil ikke bli fanget.

R-Oktenol Luktstoff

 • Sitter foran i munnstykket på maskinen.
 • Bruk av R-Oktenol, i tillegg til Co2, gjør at fangsten mangedobles.
 • Byttes hver tredje uke.
 • Selges i eske á 3 stk.

Ekstra nettnett-patriot

 • Et ekstra nett gjør at du kan tørke ut nylig fanget mygg når du skal tømme fellen, f.eks. ved å plassere nettet med mygg i solen (eller legge det i fryseren).
 • Med ekstra nett kan fellen fortsette å operere uten driftsstans når apparatet må tømmes.

Hvor kan jeg kjøpe en Mosquito Magnet?

Du kan få tak i våre myggfeller på to måter. Den kanskje enkleste og kjappest måten er å kjøpe produktene du ønsker deg her i vår nettbutikk. Du trykker da helt enkelt på «legg i handlekurv» og fortsetter prosessen der. Om du foretrekker å kjøpe produktet i en fysisk butikk, har vi selvsagt også forhandlere. Du vil blant annet kunne finne våre myggfeller hos Jernia, Elkjøp og Power. Du finner en komplett liste her.

Hva er hensikten med lukten som produseres av fellen?

Luktstoffet R-octenol benyttes for å tiltrekke mygg og knott. I kombinasjon med karbondioksid vil det etterlikne menneskets lukt og utånding, og vil på den måten tiltrekke seg mygg og knott.

Hvor kan jeg ta myggfellen i bruk?

Det anbefales å bruke våre myggfeller der hvor du skulle ha et mygg- og knottproblem. Dette kan for eksempel være i hagen eller på hytta. Bruk den ikke innendørs og pass på å plassere den minst 15 meter fra der du eller andre oppholder seg.

Produktinformasjon

Mosquito Magnet teknologi

Mosquito Magnet har gjennomgått 19 år med uavhengig forskning og testing. Det er grundig dokumentert at myggfellene reduserer bestanden av mygg og andre stikkende insekter betraktelig innen 4000m2 omkrets. Mosquito Magnet er verdens mest solgte myggfelle, og innehar 15 patenter som gjør at fellene fanger mygg mye mer effektivt enn andre feller.

Hvordan myggfellen fungerer:

 1. Lokker  –  Mygg og knott trekkes mot fellen hele døgnet ved at den omdanner propangass til karbondioksid. hvordan-fellen-virker1Sammen med luktstoffet Octenol lokkes insektene helt intil fellen.
 2. Fanger –  Når mygg og knott kommer nære nok, suges insektene opp i fangstnettet via en unik og patentert Counter Flow ™ teknologi (blåser ut og suger inn samtidig). I nettet tørker insektene ut og dør innen 24 timer.
 3. Reduserer –  Mosquito Magnet® bør settes ut før sommeren og være i konstant drift til sesongen er over. Jo tidligere den utplasseres, jo bedre resultater gir den ved at den griper tidlig inn i insektenes reproduksjonssyklus. Merkbare resultater kommer etter et par dager, og etter noen uker vil den lokale bestanden av mygg og knott bli dramatisk redusert. Større insekter som veps, humle og bier vil ikke bli fanget.

Tilbehør

R-Oktenol Luktstoff

 • Sitter foran i munnstykket på maskinen.
 • Bruk av R-Oktenol, i tillegg til Co2, gjør at fangsten mangedobles.
 • Byttes hver tredje uke.
 • Selges i eske á 3 stk.

Ekstra nettnett-patriot

 • Vi anbefaler et ekstra nett når du skal tømme det eksisterende nettet, slik at levende mygg  ikke klarer å rømme.
 • Med ekstra nett kan fellen kan fortsette å opperere uten driftstans når nettet må tømmes.