thermacell mr300thermacell mr300

Thermacell MR300, portabel modell

kr 625,00inkl. MVA

Best i test, VG.no 2019 Best i test

  • 20m2 myggfri sone i opptil 12 timer
  • Portabel variant som passer perfekt for hjem, hage og tur.
  • Ingen kjemikalier på kroppen
  • Ingen DEET
  • Lydløs og luktfri
  • Lydløs tenning av produktet
  • Ingen åpen flamme
  • Inneholder: 1 gasspatron og 4 matter med myggavvisende middel
  • 100% fornøydgaranti

Utsolgt. Finn forhandler her: www.mygg.no
Les mer om Thermacell myggfelle


kr 625,00inkl. MVA

- +
Produktnr: 167 Kategori: Stikkord: , ,

Thermacell MR300

Alle apparater fra Thermacell garanterer den samme gode effekten. Det finnes samtidig flere forskjellige modeller som egner seg til forskjellig bruk, og Thermacell MR 300 er ypperlig for deg som trenger en portabel variant utenfor hjemmet, i hagen eller på tur. Pakken inneholder 1 myggapparat, 1 gasspatron og 4 matter med myggavvisende middel. Husk at du må kjøpe ekstra refillmatter.

Thermacell MR300 benytter gasspatroner og matter. Den myggfri sonen skapes ved at gasspatronen varmer opp metallgrillen som er innsatt med en matte med det myggavvisende middelet Pralletrin.

Gasspatroner og matter

I esken følger det med 1 gasspatron og 3 matter med myggavvisende middel (Pralletrin). En gasspatron varer i 12 timer, og du må skifte matte etter 4 timer for at apparatet skal virke optimalt. Ekstra refill kjøpes separat og kommer i 10-pk, 4-pk og 1-pk (1-pk er kun i salg hos forhandlere).

Slik aktiveres apparatet: Ta matten ut av emballasjen og skyv den inn under gitteret til varmeplaten. Fjern lokket på undersiden av apparatet og skrur gasspatronen inn til den stopper. Lokket settes deretter på og «ON/OFF»-knappen settes i «ON»-posisjon. Du vil da høre en svak suselyd, som indikerer at gassen slipper ut. Press deretter raskt inn «START»-knappen 2 – 5 ganger etter hverandre. Sjekk gjennom kikkhullet at glødetråden er tent.  Husk å sett apparatet i «OFF» posisjon etter bruk.

Tips: Når du aktiverer apparatet, er det viktig at du sjekker at du ser en bluss i vinduet på apparatet. Dette betyr at apparatet varmes opp. Etter 10-15 minutter vil den myggfri sonen være aktiv. Ser du ikke blusset i vinduet, må du aktivere apparatet på nytt.

Fungerer dette apparatet mot mygg og knott?

Ja, det gjør det. Det vil skape en mygg- og knottfri sone på 20m2 som avviser de stikkende insektene.

Kan jeg ta en Thermacell MR300 med meg på tur?

Ettersom dette er et portabelt apparat, passer det ypperlig for turer. Dette kan for eksempel være fisketur, jakt eller camping. Husk samtidig på at gasspatronene ikke er egnet for å tas ombord i fly, og det anbefales dermed å undersøke med flyselskapet om du planlegger å ta det med deg på tur.

Hvor kan jeg kjøpe en Thermacell MR300?

Du kan enkelt kjøpe produktet her på vår nettside ved å legge det til handlekurven din. Dersom du foretrekker å kjøpe produktet i en butikk, finnes Thermacell MR300 hos en rekke forhandlere. Du finner en oppdatert liste over disse her.

Hvordan den virker

Thermacell MR300

Alle apparater fra Thermacell avgir den samme gode effekten, men det er designet flere modeller for å gi deg den ultimate opplevelsen til ditt bruk.

Thermacell MR300 benytter gasspatron og matter innsatt med myggavvisende middel som refill. Den myggfrie sonen skapes ved at gasspatronen varmer opp metallgrillen med en Pralletrin-matte. Husk å sjekke at du ser en bluss i vinduet på apparatet, dette betyr at sonen varmes opp (10-15 minutter) og snart er aktiv.

Tilbehør

Gasspatroner og matter

I esken følger det med 1 gasspatron og 3 matter med myggavvisende middel (Pralletrin). En gasspatron varer i 12 timer, og man skal skifte matte etter 4 timer for at jageren skal virke optimalt.

Gasspatronen installeres/skiftes ved at man åpner myggjageren og skrur den fast via gjengene. Lokket settes på, og knappen på utsiden settes deretter i ON-posisjon. Man skal da høre en svak suselyd, som indikrerer at gassen slipper ut og kan antenne glødetråden. Man klikker deretter tenneknappen 3 – 4 ganger, og ser gjennom kikkhullet at glødetråden antenner og gløder svakt. Deretter tar man den blå matten og skyver denne under gitteret til varmeplaten. Husk å skru apparatet på OFF når det ikke er i bruk, slik at du ikke bruker unødig gass.

Ekstra refill kjøpes separat og kommer i 10-pk, 4-pk og 1-pk (kun i salg hos forhandler).