thermacell backpackerthermacell backpacker

Thermacell Backpacker (inkluderer ikke gassbeholder)

(1 omtale)

kr 919,00inkl. MVA

Best i test, VG.no 2019 Best i test

100% fornøydgaranti med på kjøpet

  • 20m2 myggfri sone
  • Brukes sammen med gassbeholder
  • 100g gassbeholder gir 90 timer effektiv brukstid
  • Stillegående, luktfri og ingen åpen flamme
  • Værbestandig oppbevaringspose medfølger
  • Vekt: 114g
  • Gassforbruk: 1,3 gram pr time
  • Størrelse: 9,7cm H x 5 cm B x 6,7 cm L
  • 100% fornøydgaranti

Les mer om Thermacell myggapparater

img

img


SØK ETTER VAREN HOS VÅRE FORHANDLERE

Send e-post når lager er tilgjengelig

Produktnr: 175 Kategori: Stikkord: , , ,
bp 2

THERMACELL BACKPACKER

Alle apparater fra Thermacell har den samme gode effekten, men det er designet flere modeller for å gi deg den ultimate opplevelsen tilpasset ditt bruksområde. En Thermacell Backpacker  avviser mygg og knott ved å skape en 20 m2 beskyttende sone. Dette gjør den ved å frigjøre Pralletrin.

Apparatet drives av en gassbeholder, for eksempel primus. Gassen gir varme i form av en glødetråd som igjen varmer en metallgrill. En matte med Pralletrin settes inn på metallgrillen og sprer på den måten middelet ut i luften for å skape den beskyttende sonen. Apparatet vil gi full effekt etter 10-15 minutter.

Vær oppmerksom på at gass ikke kan tas med på fly, men du kan fint ta med dette apparatet på reise for deretter å kjøpe gassbeholder ved ankomst.

Matter og gass

I esken følger det med 3 matter med myggavvisende middel (Pralletrin) og en vannbestandig oppbevaringspose.

Bruk: Den blå matten skyves inn under den sorte grillen i toppen av apparatet. Når matten skifter farge fra blå til grå/hvit er den oppbrukt, og må byttes med en ny. La apparatet kjøle seg ned før du bytter til ny matte. Det er mulig å kjøpe refill med 12 matter til Backpacker. Brukstid per matte er på totalt 4 timer, og med en refill har du dermed 48 timer med beskyttelse.

Backpacker benytter vanlig gassboks, som Primus, og dette får du kjøpt hos forhandlere som selger turutsyr, grill eller lignende. Apparatet bruker 1,3g gass i timen, og en 100g gassbeholder gir 90 timer effektiv brukstid. Husk å skru apparatet til OFF når det ikke er i bruk, slik at du ikke bruker unødig matter og gass.

Følger gassbeholder med på kjøpet?

Nei, Thermacell Backpacker festes til en gassbeholder som kjøpes separat.

Hvor lenge må jeg vente før jeg merker effekten?

Thermacell Backpacker vil gi full effekt etter ca. 10 minutter /15 minutter. Det vil da skapes en 20m2 mygg- og knottfri sone rundt gassbeholderen. Gassen gir 90 timer effektiv brukstid, så du kan benytte Thermacell både ofte og lenge for å holde myggen borte.

Tilbyr dere fri frakt?

Vi har dessverre ikke fri frakt for kjøp i vår nettbutikk. Merk samtidig at vi har faste fraktpriser på sendinger, uansett hvor i landet du ønsker pakken sendt til. Du finner mer informasjon om frakt her. Dersom du velger å kjøpe din Thermacell Backpacker hos en av våre forhandlere, vil du naturlig nok slippe fraktkostnaden.

Produktinformasjon

Compakt-produktbilde-liten

Thermacell Backpacker

Alle apparater fra Thermacell avgir den samme gode effekten, men det er designet flere modeller for å gi deg den ultimate opplevelsen til ditt bruk.

Thermacell Backpacker avviser mygg og knott ved å skape en 20m2 beskyttende sone. Dette gjør den ved å frigjøre Pralletrin.

Myggfunksjonen drives av en gassbeholder, for eksempel Primus. Gassen gir varme i form av en glødetråd som igjen varmer en metallgrill. En matte med Pralletrin settes inn på metallgrillen og sprer det ut i luften og skaper på denne måten den beskyttende sonen. Apparatet vil gi full effekt etter 10-15 minutter.

Vær oppmerksom på at gass ikke kan tas med på fly, men du kan fint ta med denne på reiser for deretter å kjøpe gassbeholder ved ankomst til destinasjonen din.

Tilbehør

Matter og gass

I esken følger det med 3 matter med myggavvisende middel (Pralletrin), og en vannbestandig oppbevaringspose.

Den blå matten skyves inn under den sorte grillen i toppen av apparatet. Når matten skifter farge fra blå til grå/hvit er den oppbrukt, og må byttes med ny. La apparatet kjøle seg ned før du bytter til ny matte.

Det er egen refill med 12 matter til Backpacker.  Brukstid totalt 48 timer.

Backpacker benytter gasstank som Primus ol. og denne får du kjøpt hos forhandlere som selger turutsyr, griller eller lignende. Apparatet bruker 1,3g gass i timen, og en 100g gassbeholder gir 90 timer effektiv brukstid.

Husk å skru apparatet på OFF når det ikke er i bruk, slik at du ikke bruker unødig  matter og gass.