thermacell mr450thermacell mr450

Thermacell MR450 (med gummiarmering)

kr 779,00inkl. MVA

Best i test, VG.no 2019 Best i test

  • 20m2 mygg- og knottfri sone
  • Stillegående, luktfri og benytter ingen åpen flamme
  • Ingen kjemikalier på kroppen
  • Klips for enkelt feste følger med
  • Soneindikator som viser når sonen er aktiv
  • Gummiarmering for å ligge stødig på stein og fjell
  • 100% fornøydgaranti

Les mer om Thermacell myggjagere


kr 779,00inkl. MVA

- +
Produktnr: 155 Kategori: Stikkord: , , ,

Thermacell MR450

Alle apparater fra Thermacell avgir den samme gode effekten og fungerer på samme måte for å frastøte mygg, knott og andre blodsugende insekter. Det finnes samtidig flere forskjellige modeller som er tilpasset ulik bruk, hvorav Thermacell MR450 er en myggjager som passer perfekt for jakt, fiske og friluftsliv. Husk ekstra refill før du drar ut på tur.

Thermacell MR450 benytter gasspatroner og matter. Den beskyttende sonen skapes ved at gasspatronen varmer opp metallgrillen som er innsatt med en matte med det myggavvisende middelet Pralletrin.

Tips: Når du aktiverer apparatet, husk å sjekke at du ser en bluss i vinduet. Dette betyr at sonen varmes opp og etter 10-15 minutter vil sonen være aktiv. Ser du ikke blusset i vinduet, må du aktivere apparatet på nytt.

Gasspatroner og matter

I esken følger det med 1 gasspatron og 3 matter innsatt med det myggavvisende middelet Pralletrin. En gasspatron varer i 12 timer, og man skal skifte matte etter 4 timer for at jageren skal virke optimalt. Ekstra refill kjøpes separat og kommer i 10-pk, 4-pk og 1-pk (1-pk kun i salg hos forhandler).

Slik aktiveres apparatet: Ta matten ut av emballasjen og skyv den inn under gitteret til varmeplaten. Fjern lokket på undersiden av apparatet og skru gasspatronen inn i apparatet til den stopper. Lokket settes deretter på igjen, mens «ON/OFF» -knappen settes i «ON»-posisjon. Du vil da høre en svak suselyd, som indikerer at gassen slippes ut. Klikk deretter inn «START»-knappen 2 – 5 ganger raskt etter hverandre og sjekk gjennom kikkhullet at glødetråden er tent.  Husk å sette apparatet i «OFF»-posisjon etter bruk.

Hvordan fungerer egentlig en Thermacell myggjager?

En Thermacell myggjager MR450 skaper en ca. 20m2 myggfri sone fra der apparatet er plassert. En patron med butangass gir varme i form av en glødetråd, som igjen varmer en metallgrill i apparatet og en liten matte innsatt med Pralletrin. Denne kombinasjonen sørger for at det syntetiske stoffet spres i luften og skaper den beskyttende sonen.

Kan produktet også avstøte andre typer stikkende insekter?

Produktet fungerer på blodsugende insekter, men vil ikke være effektive mot for eksempel veps og bier.

Kan jeg benytte en myggjager fra Thermacell innendørs?
Nei, dette er produkter som er ment for utendørs bruk. Det betyr at disse ikke skal benyttes inne i boliger, i telt eller i lukkede områder.

Produktinformasjon

Thermacell MR450

Alle myggjagerne fra Thermacell avgir den samme gode effekten, men det er designet flere modeller for å gi deg den ultimate opplevelsen til ditt bruk.

Thermacell MR450 benytter gasspatron og myggavvisende matter som refill. Den myggfrie sonen skapes ved at gasspatronen varmer opp metallgrillen som er innsatt med en Pralletrin-matte. Husk å sjekke at du ser et bluss i vinduet på apparatet, dette betyr at sonen varmes opp (10-15 minutter) og snart er aktiv.

Tilbehør

Gasspatroner og matter

I esken følger det med 1 gasspatron og 3 matter med det myggavvisende middelet Pralletrin. En gasspatron varer i 12 timer, og man skal skifte matte etter 4 timer for at jageren skal virke optimalt.

Gasspatronen installeres/skiftes ved at man åpner myggjageren og skrur den fast via gjengene. Lokket settes på, og knappen på utsiden settes deretter i ON-posisjon. Man skal da høre en svak suselyd, som indikrerer at gassen slipper ut og kan antenne glødetråden. Man klikker deretter tenneknappen 3 – 4 ganger, og ser gjennom kikkhullet at glødetråden antenner og gløder svakt. Deretter tar man den blå matten og skyver denne under gitteret til varmeplaten. Husk å skru apparatet på OFF når det ikke er i bruk, slik at du ikke bruker unødig gass.

Ekstra refill til Myggjager MR450 kjøpes separat og kommer i 10-pk, 4-pk og 1-pk.