was successfully added to your cart.

Ulike typer musefeller

By 15. november 2022Blogginnlegg

Musefellen er en kjent innretning for de fleste. Det har vært en utvikling den siste tiden fra den tradisjonelle klappfellen til de mer komplekse elektriske fellene, hvorav noen til og med har WiFi-tilkobling. Har du oversikt over de ulike typene produkter du kan velge mellom? Her er et lite utvalg.

Mekaniske felle

Et annet ord for mekaniske feller er klappfeller, som har eksistert siden 1897. Denne typen musefelle er like mye brukt i dag som da, og du får tak i denne de fleste steder der det selges musefeller. Skal du gå til innkjøp av en mekanisk felle? Med overlegen kvalitet og effektivitet er den klassiske Victor-musefellen den mest solgte i hele verden. Fra samme produsent finner du også musefellen Victor Power-Kill, som er en hygienisk og slitesterk klappfelle i plast.

Tunnelfelle

Victor Clean-Kill er en unik musefelle da den er lukket, noen som vil si at du både slipper å se og å røre gnageren. Den smarte og tildekkede fellen ser ut som en uskyldig liten tunnel for intetanende mus, og avliver inntrengeren raskt og humant. Plastfellen er av høy kvalitet og kan benyttes igjen og igjen.

Elektrisk musefelle

Med elektriske feller får du det siste av innovative løsninger for rask, effektiv og renslig bekjempelse av mus – helt uten bruk av gift. Dette er feller som benytter strøm fra vanlige batterier for human og effektiv avlivning. Victor fører flere typer slike feller, som Smart-Kill Wi-Fi, den elektriske musefellen med Wi-Fi-tilkobling som raskt og humant vil drepe opptil 10 gnagere før tømming. Dersom du kobler fellen til internett vil du kunne få varslinger via den gratis appen «Victor Pest» ved fangst. I samme kategori finner du også Victor Multikill elektrisk musefelle som på samme måte gir musen et humant elektrisk sjokk, men uten WiFi-tilkobling. Du kan også kjøpe Victor elektrisk musefelle.

Gå for de effektive og humane alternativene

Fremtiden til musefellen er sikret så lenge det finnes mus. Feller brukes i urbane områder for å holde mus unna boligstrøk, men også innen jordbruk for å få bukt med gnagere der man oppbevarer alt fra korn til frø. Med årene har det også blitt et større fokus på å lage humane feller som ikke påfører dyret unødig lidelse. Med en musefelle fra Victor har du en human og rask måte å avlive mus – og du kan enkelt kjøpe den fellen som passer ditt behov best her.