M162S_clean-killM162S_clean-kill

Victor Clean-Kill musefelle 6 stk

kr 615,00inkl. MVA

  • Kill-Gate™: Dreper mus raskt og humant
  • Eget lokk som skjuler åtet eliminerer muligheten for at musen kan stjele det
  • Bruksanvisningen er klistret på selve fellen
  • Den trange utformingen muliggjør ideell passering for én mus av gangen
  • Lukket felle for å verken se eller røre musen

SØK ETTER VAREN HOS VÅRE FORHANDLERE

Send e-post når lager er tilgjengelig

Victor Clean-Kill musefelle

Da Ralph Waldo Emerson på slutten av nittenhundretallet kom opp med begrepet “build a better mousetrap and the world will beat a path to your door,” må det ha vært denne fellen han tenkte på. Hvorfor? Fordi Victor® Clean-Kill™ musefelleskiller seg fra andre feller ved at den gir deg mulighet til verken å se eller røre musen. Samtidig er den særdeles enkel å armere og åte. Finn ut mer om denne unike fellen nedenfor.

Den smarte og tildekkede fellen ser ut som en uskyldig liten tunnel for intetanende mus. Plasser fellen langs vegger eller områder hvor du har oppdaget gnageraktivitet. Når musen kommer inn i fellen for å ta åtet, er den imidlertid i perfekt posisjon for den effektive Kill-Gate™– mekanismen. Dette er en metode som raskt, humant og renslig dreper musen. Det unike tunneldesignet øker musens nysgjerrighet, og ettersom åtet plasseres innerst i tunnelen, kommer den ikke til åtet for å stjele det. Musen kommer seg heller ikke ut igjen når den først har gått inn i fellen.

bruksanvisning clean kill

For å tømme en Victor Clean-Kill musefelle holder du bare armerings-knappen nede mens du drar opp Kill-gaten (som kan minne om en liten giljotin). Deretter vender du åpningen på fellen nedover slik at musen kan skli ut. Ettersom selve klappmekanismen er inne i fellen, og den verken benytter gift eller andre kjemikalier, kan fellen trygt brukes i nærheten av barn og kjæledyr (men selvsagt ikke kjæledyr som mus, rotter eller andre små gnagere). Denne plastfellen er av høy kvalitet og kan benyttes igjen og igjen.

Kjøp din Victor musefelle i dag og fang din første intetanende mus!

Ikke det du leter etter? Hva med en Victor elektronisk musefelle? Les mer her.

blogg - 7 vanlige feil du gjør med musefeller
bloggbilde 1
blogg - hvordan kvitte seg med død mus

Hvordan velger jeg riktig felle blant det store utvalget av Victor musefeller?
Noragent AS har alt du trenger når du er ute etter en Victor musefelle. Det valget som er best for deg er helt avhengig av preferanse. Vi har ulike typer klappfeller, som Victor Power-Kill musefelle, Victor Tri-Kill musefelle og Victor FSC musefelle. Dette er enkle og klassiske måter å fange mus raskt og humant. Ellers kan vi anbefale å prøve ut en Victor elektronisk musefelle. Musefellen Victor Multi-Kill er et eksempel på en slik felle som effektivt dreper musen med elektrisk støt. Les mer om disse produktene i nettbutikken.